momswayofliving.blogg.se - august 2014

momswayofliving.blogg.se

Ullared

Publicerad 2014-08-31 14:12:00 i Allmänt,

Å va störigt, allt jag skrev försvann? Problem på blogg.se?
Ja vi kom iaf iväg igår! Kl 05.00 åkte vi hemifrån igår. Jag körde hela vägen dit, ca 35 mil. Foglossningen var helt fruktansvärd hela dagen igår, tur att jag hade mitt bälte med mig.
 
Vi gick in 2 gånger och första gången vi gick in så kom vi ut strax över 6000 kr fattigare. Vanligtvis när vi åker till Ullared så brukar vi handla för sammanlagt 4-5000 kr. Här är en bild på allt vi köpte till bebisen iaf!
 
 
Babygym, gosekaning, blöjhink med refill, amningskupor, babyfilt, nappar, skötdyna med skötunderlägg, 4 dregglisar, våtservetter, babyolja+lotion, bodys, byxor, pyjamas, sockor, leksak till vagnen, åkpåse och en såndär plastgrej så man kan bada bebisen i badkaret, bitring och amningsskydd.
 
Tyvärr så fanns ingen vinteroverall till bebisen :/ Det var otroligt dåligt utbud på neutrala kläder till bebisen så det köpte vi inte alls mycket av. Ett babynest hade jag tänkt köpa med men jag tyckte det var dyrt och det hade vi inget till Leon så tror vi klarar oss denna gång oxå.
 
Jag köpte faktiskt knappt något till mig själv, en stickad tröja och trosor typ. Alexander hittade sig en del iaf.
Leon fick nog mest. Lego, leksaker, böcker, kläder ja alla möjliga saker. 7 saker har vi sparat så han ska få i julklapp faktiskt, kommer ju såklart köpa mer men nu har vi lite iaf. 9000 kr slutade hela kalaset på!
 
Såhär glad blev han imorse när han fick massa nya saker, rena julafton.
 
Nu ska jag plocka lite här, kanske lägger ut bilder på annat vi köpt också!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela